Werkwijze

In samenwerking met de gerenommeerde reisorganisatie ‘Het Frankrijkhuis’ worden alle reistechnische details geboekt en geoffreerd. En offertes zijn compleet, tot en met de après ski-borrel aan toe. Zo zijn er geen verrassingen achteraf en kan alles indien gewenst op één overzichtelijke factuur gesteld worden, wel zo handig voor de boekhouding.

Wensenlijst

Via het contactformulier en telefonisch overleg stellen we vast wat uw wensen zijn. Met betrekking tot het skiën maar ook niveau en type verblijf, vervoer, verzekeringen, etc. Op basis daarvan worden minimaal twee voorstellen uitgewerkt en voorgelegd. Na akkoord dient er een aanbetaling gedaan te worden en zullen alle onderdelen definitief geboekt worden.

Uitrusting

Als de reis daarom vraagt zal er een passessie georganiseerd worden bij Wim Jaquet Sport in Amersfoort. Denk daarbij aan speciale ski’s, off piste airbags en eventuele aanvulling van de persoonlijke wintersport garderobe.

Persoonlijke begeleiding

Eenmaal op reis zorgt de Bucket list manager ervoor dat alles soepel verloopt, wijst u de weg, geeft ski-technisch advies en doet betalingen voor lunch en après ski uit het overeengekomen budget.

Aftermovie

De persoonlijk begeleider verzamelt tijdens de reis ook  zoveel mogelijk foto- en filmmateriaal. Hiermee zal bij thuiskomst een passende videoclip gemonteerd worden.